;

HP 250 G9 İncelemesi Kutu Açılımı Performans Testleri (benchmark) | Ürün İnceleme

Bu ürün inceleme yazımda HP 250 G9 modelini inceledim.

Kutu açılımından başlayarak, ürün inceleme ve detaylı performans testleriyle bilgisayar hakkında gerçek bilgileri vermeye özen gösterdim. Benchmark(performans ölçümü) uygulamalarıyla disk ve işlemciyi stres testlerinden geçirerek sonuçları size aktarmaya çalıştım.

HP 250 G9 modeli için şunları söyleyebilirim; İleri seviye ofis işlemleri, yazılım geliştirme, istatistik vb kullanımlar için oldukça uygun bir bilgisayar. Grafik işlemci gerektirmeyen(tasarım, çizim, oyun vb dışındaki) işlemler için tam bir performans ürünü olduğunu düşünüyorum. İntel i7 12. nesil(Intel Core i7 1260P) bir işlemciye sahip olan bilgisayarı 16 GB 3200 mHz Ram(bellek) ve 480 gb NVNe m2 SSD destekliyor. Bu konfigürasyon ile işlem hızı gerçekten tatmin edici seviyede. Ekran kartı olarak onboard(tümleşik) Intel Iris Xe Graphics kullanılması sebebiyle Ekran Kartı gereksinimli program ve işlemlerde aynı tatmin edici sonucu vermeyecektir. Bu sebeple satın almdan önce bu durumu göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Son olarak kozmetik yapısına da değinecek olursam, ortalama kalitede bir kasası var. Hissiyat olarak güven veriyor diyebilirim.

Aşağıda performans testlerinin sonuçlarını görebilirsniniz.

Diğer tüm detaylar için YouTube kanalımdaki inceleme videomu sonuna kadar izleyip, bahsetmeyi unuttuğum ya da hata yaptığım kısımları yorumda belirtirseniz sevinirim.

Görüşmek üzere.

 

HP 250 G9 İncelemesi Kutu Açılımı Performans Testleri (benchmark) | Ürün İnceleme

 

Tüm Ürün İnceleme bloglarımı BURADAN okuyabilirsiniz

Güncel teknoloji bilgilerini kaçırmamak için YouTube kanalıma abone olun : ABONE OL

Tüm Ürün İnceleme Videolarımı : İZLE

Tüm shorts videolarımı : İZLE

Tüm Teknoloji Günlüğümü : İZLE

Sosyal Medyadan Beni Takip Edin :

Instagram

Facebook

Twitter

Tiktok

LinkedIn

Paylaş :

  • Henüz yorum yapılmamış

Yorum Yap